25-08-2018

To lektørudtalelser på to nye bøger!

Som forfatter er det altid lidt af en gyser at sende sit bog-barn ud i verden. Som alle andre venter også jeg spændt på, om jeg bliver tildelt de såkaldte 'Lektørudtalelser' - det er de anmeldelser, som bibliotekerne lægger til grund for deres indkøb. Det er ingen selvfølge at få en lektørudtalelse, så selve udtalelsen er en anerkendelse i sig selv.

Både 'Fugleperspektiv' og 'Hallands Väderö' har fået flotte anmeldelser. Her et par uddrag:

FUGLEPERSPEKTIV: "Læsningen kan være interessant i sig selv, men også vække læsernes nysgerrighed og skærpe iagttagelsesevnen, til brug når han/hun selv begiver sig ud i naturen. Illustreret med farvefotos taget af forfatteren og to andre naturfotografer. Teksterne skrider roligt frem med mange detaljer. Billederne bringer interessante og livfulde situationer fra fuglenes liv." 

HALLANDS VÄDERÖ: "Elsker du naturen, specielt de svenske småøer?? Så bør du kigge nærmere på denne bog. Læs om Hallands Väderö (der ligger mellem Halmstad og Helsingborg og så lige lidt mod vest) og om øens mange fortællinger og sagn. Jeg elsker Sverige og specielt de svenske småøer hvor jeg gerne bruger mindst en uge om året. Derfor kan jeg nikke genkendende til mange af forholdene der beskrives i denne bog. Bogen er med sine 244 sider en sand lise for sjælen, læs den og kom ned i gear, noget vi alle kan trænge til indimellem. Beskrivelserne og fortællingerne er velskrevne og siderne flyver bare derudad."

Du kan se Lektørudtalelserne her: Naturfortællinger