25-04-2019

Besøg Hallands Väderös nye hjemmeside

Som trofast Väderö-besøgende glæder jeg mig over Hallands Väderös nye hjemmeside, www.hallandsvadero.se.

Her er nyttige oplysninger om øen og ferie-boligerne ved Fyrpladsen. Man kan også vælge at tage et par overnatninger på øens gamle Skovvogtergård, som er indrettet til vandrerhjem. Gården er smukt beliggende i Kappelhamn på øens sydlige del.

Kender du ikke øen, anbefaler jeg dig at slå et smut forbi hjemmesiden og få lidt svensk ferie-inspiration - eller måske henlægge din næste bade- eller vandretur til den svenske klippeø, der ligger nord for Kullen.

Min bog HALLANDS VÄDERÖ - Naturfortællinger i øjenhøjde er god at have med. Bogen er på 244 sider, og er rigt illustreret. Vejl. pris er 235 kr. Du kan læse mere om bogen her samt læse den danske anmeldelse til biblioteksbrug - den såkaldte lektørudtalelse.

Den kan købes i din foretrukne netboghandel eller i Väderötrafikens billetsalg på Torekov Havn og i Caféen i Sandhamn på Hallands Väderö. Besøger du den gamle skovvogtergård (Skogvaktargården/Skogvaktarbostället) i Kappelhamn på Hallands Väderö kan du også købe bogen her, hvis der er personale til stede.

Bogen er naturligvis også udgivet som ebog.